Platform Zorg & Welzijn

Zorg(t) voor welzijn

Onze Professionals

Anicca 
Annemieke Stoel

Lichaamsgerichte Therapie
"Het is mijn passie om mensen te begeleiden "blijer en vrijer" door het leven te gaan."
Voor meer info kijk op de website

Coach Gijs
Gijs Eikelenboom

"Ik help je inzicht te krijgen in jezelf en je relaties om van breuken, bruggen te bouwen." 
Voor meer info kijk op de website

Acupunctuur en Shiatsu
Gea van Geenen

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese Geneeswijze die gebruik maakt van energetische punten die gelokaliseerd zijn op ons lichaam. Deze acupunctuurpunten zijn niet willekeurig, maar bevinden zich op energiebanen, meridianen genoemd. 
Voor meer info kijk op de website

Mens & Mens 
At Kroonstuiver

Begeleiding waar jij en je gezin echt iets aan hebben
Voor meer info kijk op de website

Walda Coaching
Geert Jan Walda

"Voor Verandering, Vooruitgang en Verankering." 
Voor meer info kijk op de website

Podoloog Drenthe
Tina Nijstad

Stands corrigerende therapie voor de voeten. Steun-of Therapiezolen op maat? Dan kan Podoloog Drenthe wellicht een uitkomst bieden.

Voor meer info kijk op de website

Skye bodyfashion VOF Livera Hendriksen

Onze missie is vrouwen gelukkig maken door te laten zien dat mooie , verleidelijke, en functionele bodyfashion voor iedere vrouw bereikbaar is, voor ieder figuur en elk moment! Meer info en website volgt. 

Praktijk voor Bewustwording & Groei
Hanny Nieuwenkamp

'vrede is een gevoel'

Yoga & Meditatie

Voor meer info kijk op website

2beMindful
Andrea Bergström

Wil je bewuster leven? Meer rust in je leven ervaren?

Mindfulnesstraining, meditatie, coaching en Tai Chi Tao bieden je deze mogelijkheid.

Door middel van beweging en bewust stilstaan tot jezelf komen.

Ik help je er graag bij!

Voor meer info kijk op de website 

Meerdanmindful
Teuntje van Leeuwen

De MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) training is een wetenschappelijk bewezen methode om effectiever met stress, burn-out en werkdruk om te gaan.
Voor meer info kijk op de website 

Drs Geneeskunde en Acupuncturist
Fjodor Poort

Van huis uit arts, nu fulltime allround acupuncturist. Ik kijk naar de totale mens vanuit de reguliere en traditionele Chinese invalshoek.  (Acupunctuur werkt bewezen goed bij zeer veel klachten en is erkend door de wereld gezondheidsorganisatie.) (WHO) Wordt oa. ingezet bij mensen die met hun gezondheid vastlopen en moeilijk behandelt kunnen worden door de reguliere en complementaire geneeskunde.

Zie voor meer informatie mijn website: www.fjodorpoort.nl
VoetreflexPlus therapie
 Elsbeth Drogt

VoetreflexPlus therapie is een erg effectieve behandelmethode die veel kan betekenen voor de gestreste mens met al zijn klachten, mede dankzij de ontspannende werking. Voetreflexologie stimuleert het zelf genezend mechanisme van het lichaam. Daarnaast geeft voetreflextherapie pijnverlichting bij uiteenlopende klachten. Van zere voeten tot chronische aandoeningen. 

Op mijn website vindt u meer informatie. 

ww.voetreflexelsbethdrogt.comHappy Horse Coaching Farm
Claudia Baldwin
Voor verbinding tussen mens en paard.
Omdat paarden niet oordelen maar puur en zuiver handelen kunnen mensen zich vaak makkelijker openen naar een paard of pony toe dan in een andere setting. Waar mensen keer op keer vast lopen in gesprekken of andere therapievormen kan een interventie paarden coaching een uitkomst zijn. Waar mensen stil komen te staan gaan paarden verder....Voor meer informatie

De Groene Zuster
Frauke Boer

Frauke is gecertificeerd medisch thermograaf in Noord Nederland met vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen en Drachten.

Daarnaast vertaalt Frauke de rapporten die van de artsen en holistische therapeuten komen en zal u te woord staan in de bel-afspraak.

In haar eigen praktijk Leeef! geeft ze onder andere VLOW borstweefselbehandelingen, coaching, energetische behandelingen en opstellingen.

Voor meer informatie zie website https://www.degroenezuster.nl/profile/frauke-boer/

The Tree Therapie
Gerie de Weerd- de Boer

Beeldende Therapie: vertellen met je handen.
We leven in een mooie, maar soms ook complexe en overweldigende maatschappij.
De druk op kinderen, jongeren en volwassenen is soms enorm hoog. Hoe ga je daar nou mee om?! Beeldende Therapie is een vorm van therapie waarbij je jouw ‘denken’ even uit mag zetten en over kunt schakelen naar het doen en het ervaren.
Door de kracht van beeldend werken kun je op een speelse manier ‘verwoorden’ welke problemen je ervaart. Ik nodig u of jou dan ook uit hiermee aan de slag te gaan. Samen kunnen we op een creatieve manier zoek gaan naar oorzaken, antwoorden of oplossingen!
Voor meer informatie kunt u op mijn website terecht: www.thetreetherapie.nl 

Access2You
Jannie de Jonge - Van der Veen

Stel je voor dat iemand een knop kon indrukken en het stemmetje in je hoofd uit kon zetten dat zegt dat je niet goed genoeg bent, of dat je niet kan bereiken waar je van droomt. Wat als we aardiger en vriendelijker voor onszelf kunnen zijn? Hoe anders zou de wereld er dan uitzien? Access Consciouesness biedt tools en technieken voor minder gedachten, minder stress en vooral meer genieten van het leven. Wat als zachte aanrakingen van 32 punten op je hoofd, je de ruimte en mogelijkheden geven om te kiezen wat werkt voor jou. Graag ontmoet ik je tijdens mijn wellbeing sessies, intro’s, workshops en/of trainingsdagen Meer info zie website  http://www.janniedejonge.nl/

Zorgoutlet Hoogeveen
Marc Jansen 

Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands hulpmiddelen.
In onze thuiszorgwinkel Zorgoutlet vindt u nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen voor mensen met een (tijdelijke) beperking.  https://www.zorgoutlethoogeveen.nl/

A Plus opleidingen


Wij verzorgen en bieden beroepsgerichte opleidingen, nascholingen (geaccrediteerd) en (incompany) trainingen- kennissessies aan op het gebied Gezondheid- Vitaliteit. Daarnaast bedienen we de zakelijke markt, van Zorginstelling tot het MKB onder de noemer Vitaliteit op de werkvloer zoals Vitaal Leiderschap en alle Leefstijlgebieden: Stressmanagement, Slaap, Voeding, Beweging, Brein (Psychologie), Hormonen en Gedrag. https://aplusopleidingen.nl

Jitske de Boer, Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire Natuur-geneeskunde, wat is goede Voeding en wat doet het. Mogelijkheden ter Preventie van een aantal klachten / storingen dmv. leefstijl- en voedingsaanpassingen.  Bijv. wat u zelf kunt doen om hart- en vaatziekten te voorkomen, of een prostaatvergroting. En hoe u zich voorbereidt op een voorspoedige zwangerschap en optimaal gezond kind. Lees meer op de website; http://www.natuurgezondheidszorg.nl

Zmartzorg
Sabine en Martin Zantingh

Zmartzorg ondersteunt de kleinschalige zorgondernemer bij alles wat er rondom zorgverlening komt kijken zoals aanbestedingen, een elektronisch cliëntendossier of een goed kwaliteitsmanagementsysteem die onderschreven kan worden met een keurmerk zoals HKZ of ISO. Zmartzorg helpt en denkt mee om ervoor te zorgen dat er een gezonde zorgonderneming staat.

Veijer Finance
Angelique Veijer

Ik kan jou helpen 

-met mijn kennis over het hebben van een eigen bedrijf, met alles wat daar bij komt kijken, inzetten om jouw bedrijf gezond te maken bij problemen met belastingen, schulden etc.

- met het opzetten van je bedrijf, samen de administratie ( div mogelijkheden)

-met andere problemen waar je als zzp’er of kleine mkb ‘er tegen aan kan lopen. 

- met de aangifte inkomstenbelasting particulieren, het aanvragen van de toeslagen DUO studiefinanciering, indicatie zorg etc. 
https://www.veijerfinance.nl/

Praktijk Yryda
Petra Kalsbeek

Pratkijk Yryda, aurahealing en araureading. Voor al uw lichamelijke en geestelijke klachten. Stoppen met roken door hypnose. Afvallen door hypnose. Reiki cursussen. Spirituele bijeenkomsten. http://www.yryda.nl/Sterkracht
Hilma van der Weide

Meer info volgt zsm. 

https://www.sterkracht.nl/